book

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra Clare

Fantasy. Valentine henter sin dæmonhær til Idris og Skyggejægerne må kæmpe for deres liv, men de er for få og vil tabe kampen, hvis ikke de overvinder gammelt had og allierer sig med de underjordiske. Samtidigt opdager Clary noget om sin fortid, der vil ændre hendes forhold til Jace for altid!

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra ClareHvad synes de andre?
 • mandag 29. juni 2015 - kl. 18:29
  starstarstarstarstar
  Englens by er en rigtig god 3'er af serien 'dødens instrumenter' som handler om en pige, Clary, der finder ud af at der findes overnaturlige væsner, og at hun selv har specielle kræfter. Hun opdager en anden verden, som ingen kan se, og får hurtigt nogle venner som er det samme som hende: skyggejægere. Skyggejægere er folk der er blevet skabt af en engel, for at bekæmpe dæmoner. En af Clarys skyggejæger venner og hende, bliver dog hurtigt forelskede i hinanden, men det stopper hurtigt da de finder ud af at de er søskende. Deres far er nemlig ond, og det gør at Clary's mor flygter med hende som lille, og sørger for at hun ikke finder ud af noget om denne verden. Men Clary's far finder hendes mor, som bringer sig selv i et koma, for at slippe væk fra ham. I denne bog finder Clary ud af at hun og drengen Jade, ikke er søskende, og Clarys mor vågner af sit koma, hvor at alle underjordiske og skyggejægere derefter udkæmper et slag mod dæmonerne og Valentine, Clary's far.
 • tirsdag 15. juli 2014 - kl. 22:17
  starstarstarstarstar
  Det er svært at finde bøger, hvor du føler at du er hovedpersonen, Englens By er en af de få.

  Clary ved nu hvordan hun kan vække sin mor, Jace prøver at forhindre hende i selv at få kuren, han vil ikke have hun bliver skadet.
  Valentine har de to af dødens instrumenter, det tredje gemmer sig i Idris, skyggejægernes land, hvor opskriften på kuren mod Clarys mors koma befinder sig.
  Jace narrer Clary, og tager til Idris uden hende, i et desperat forsøg, skaber Clary en portal-rune og skaffer sig adgang til Idris.
  Da Clary finder Jace, opdager hun at da de tog af sted uden hende, blev de angrebet, og tog hendes bedste ven, vampyren Simon, med til Idris, hvor han nu er blevet fanget.
  Oveni det flipper Jace ud på Clary, på en voldsom måde, der tvinger Clary til at finde sig en allieret i den flotte Sebastian.
  Skygger lurer, og snart er alt vent på hovedet.

  Englens By er en af de teenage bøger der rent faktisk har kvaliteter, også har en urealistisk verden, den skal elskes for det den er.

 • mandag 23. juni 2014 - kl. 19:58
  starstarstarstarstar
  Som alle andre bøger i Mortal Instruments serien, så elsker jeg også denne. Fantastisk bog!
 • lørdag 29. juni 2013 - kl. 14:14
  starstarstarstarstar
  Jeg syntes bogen er super god, der er kærlighed og spænding med i den. Hvilket gør at man næsten ikke kan slippe den når man først er begyndt. Jeg elsker at den har nogle overraskende vendinger som foreksempel, at man tror man vil finde en warlock ved navn Regnor Fiels, men man finder i stedet magnus bane, som er Alecs kæreste. Jeg syntes det er godt at Calry og Jace alligevel ikke er søskende. Jeg kunne blive ved i alt evighed med at fortælle om alt hvad jeg elsker ved denne her bog. Men jeg tror jeg vil stoppe her og sige, at hvis du kan lide spænding og kærlighed skal du læse den her bog.
 • tirsdag 24. juli 2012 - kl. 14:54
  starstarstarstarstar
  Jeg synes den er super underholende. Vild god og faktisk havde hele min familie allerede læst den, da jeg skulle læse den.
  Jeg vil helt klart anbefale den for andre der kunne tænke sig at læse en sjov og underholdende bog med lidt romantik.
< Forrige1·2Næste >
Andre der har lånt
Af samme forfatter
Den himmelske ilds by Cassandra Clare De fortabte sjæles by Cassandra Clare Dæmonernes by Cassandra Clare Urværksprinsessen Cassandra Clare De faldne engles by - De faldne engles by - Dødens instrumenter ; 4. bog Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare
Nyeste nyt om bøger
 • Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen Tandfeen findes. 
  Det ved Tiberius bare. Derfor er det simpelthen så nederen, at Lille Jeppe bliver ved med at påstå, at hun bare er en dum voksenløgn. Tiberius har pr...
  Læs mere
 • anne_katrine er uge 31s vinder anne_katrine fra Højbjerg Bibliotek i Aarhus har lavet en god anmeldelse af
  En flænge i himlen af John Green og har vundet
  Uden Glemsel - Unremembered 2 af Jessica ...
  Læs mere
 • Se Vinderne af Karmaboy De 7 vindere af Karmaboy Kometen og den onde numsekløe af Jacob Riising
  og som har svaret rigtig (Niller) på spørgsmålet er
  Olivia Valle fra Gentofte Bibliotek Læs mere