book

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra Clare

Fantasy. Valentine henter sin dæmonhær til Idris og Skyggejægerne må kæmpe for deres liv, men de er for få og vil tabe kampen, hvis ikke de overvinder gammelt had og allierer sig med de underjordiske. Samtidigt opdager Clary noget om sin fortid, der vil ændre hendes forhold til Jace for altid!

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra ClareHvad synes de andre?
 • fredag 14. august 2015 - kl. 16:24
  starstarstarstarstar
  Englens by er 3. bind i serien Dødens intrumenter, og den er mindst lige så god som de andre bøger.

  Da hovedpersonen Clare finder ud af, hvordan hun kan redde sin mor, som ligger i koma, gør hun sig straks klar til at tage afsted efter hjælpen. For at få hjælp til sin mor er Clare nødt til at snige sig ind i Skyggejæger byen Alicante. Her møder hun Sebastian, som hjælper hende med at finde hjælpen til sin mor. Men det er ikke det eneste, Clare har at tænke på. Hendes viden om, at Jace er hendes bror, piner hende, og samtidig er deres fælles far ved at planlægge krig mod skyggejægerne. Da de underjordiske kommer skyggejægerne til hjælp i Alicante, opstår der hurtigt konflikter mellem de to parter. For at redde både skyggerjægerne og de underjordiske er Clare derfor nødt til at bruge sine nyfundne evner og skabe en ny rune, som kan binde dem sammen. Vil det lykkes Jace og Clare at stå imod Valentines angreb, og vil de endvidere vinde krigen? Læs med i Englens by og find ud af det.
 • torsdag 6. august 2015 - kl. 15:51
  starstarstarstarstar
  Jace og Clary er søskende, men de nærer ikke de følelser for hindanden, man normalt forbinder med søskende.

  Jeg ville ønske hun ville lave flere af denne serie end der allerede er.
  Cassandra Clare
 • mandag 29. juni 2015 - kl. 18:29
  starstarstarstarstar
  Englens by er en rigtig god 3'er af serien 'dødens instrumenter' som handler om en pige, Clary, der finder ud af at der findes overnaturlige væsner, og at hun selv har specielle kræfter. Hun opdager en anden verden, som ingen kan se, og får hurtigt nogle venner som er det samme som hende: skyggejægere. Skyggejægere er folk der er blevet skabt af en engel, for at bekæmpe dæmoner. En af Clarys skyggejæger venner og hende, bliver dog hurtigt forelskede i hinanden, men det stopper hurtigt da de finder ud af at de er søskende. Deres far er nemlig ond, og det gør at Clary's mor flygter med hende som lille, og sørger for at hun ikke finder ud af noget om denne verden. Men Clary's far finder hendes mor, som bringer sig selv i et koma, for at slippe væk fra ham. I denne bog finder Clary ud af at hun og drengen Jade, ikke er søskende, og Clarys mor vågner af sit koma, hvor at alle underjordiske og skyggejægere derefter udkæmper et slag mod dæmonerne og Valentine, Clary's far.
 • tirsdag 15. juli 2014 - kl. 22:17
  starstarstarstarstar
  Det er svært at finde bøger, hvor du føler at du er hovedpersonen, Englens By er en af de få.

  Clary ved nu hvordan hun kan vække sin mor, Jace prøver at forhindre hende i selv at få kuren, han vil ikke have hun bliver skadet.
  Valentine har de to af dødens instrumenter, det tredje gemmer sig i Idris, skyggejægernes land, hvor opskriften på kuren mod Clarys mors koma befinder sig.
  Jace narrer Clary, og tager til Idris uden hende, i et desperat forsøg, skaber Clary en portal-rune og skaffer sig adgang til Idris.
  Da Clary finder Jace, opdager hun at da de tog af sted uden hende, blev de angrebet, og tog hendes bedste ven, vampyren Simon, med til Idris, hvor han nu er blevet fanget.
  Oveni det flipper Jace ud på Clary, på en voldsom måde, der tvinger Clary til at finde sig en allieret i den flotte Sebastian.
  Skygger lurer, og snart er alt vent på hovedet.

  Englens By er en af de teenage bøger der rent faktisk har kvaliteter, også har en urealistisk verden, den skal elskes for det den er.

 • mandag 23. juni 2014 - kl. 19:58
  starstarstarstarstar
  Som alle andre bøger i Mortal Instruments serien, så elsker jeg også denne. Fantastisk bog!
< Forrige1·2Næste >
Andre der har lånt
Af samme forfatter
Den himmelske ilds by Cassandra Clare De fortabte sjæles by Cassandra Clare Dæmonernes by Cassandra Clare Urværksprinsessen Cassandra Clare De faldne engles by - De faldne engles by - Dødens instrumenter ; 4. bog Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare
Nyeste nyt om bøger
 • Vinderne af Louise Roholtes bog Se de heldige vindere af Louise Roholtes bog "Før jeg forsvinder helt" sponsoreret af forlaget Carlsen.
  De 8 vindere har alle svaret rigtig på at anoreksi er mennesker der...
  Læs mere
 • Mød Sara Ejersbo Frederiksen Sara Ejersbo Frederiksen har bl.a. skrevet Den hvide væbner og Kampen om kongevåbnet, der på en gang er både rigtig spændende og lette at læse. 
  Hun har netop fået ...
  Læs mere
 • Orlaprisen 2016 - Stem på din favorit De nominerede til Orlaprisen 2016 er:
  Eventyrbogen af Peter Madsen – forlag: AlvildaFreakshow – de falske freaks af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe – forlag: ...
  Læs mere