book

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra Clare

Fantasy. Valentine henter sin dæmonhær til Idris og Skyggejægerne må kæmpe for deres liv, men de er for få og vil tabe kampen, hvis ikke de overvinder gammelt had og allierer sig med de underjordiske. Samtidigt opdager Clary noget om sin fortid, der vil ændre hendes forhold til Jace for altid!

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra Clare



Hvad synes de andre?
 • lørdag 29. juni 2013 - kl. 14:14
  starstarstarstarstar
  Jeg syntes bogen er super god, der er kærlighed og spænding med i den. Hvilket gør at man næsten ikke kan slippe den når man først er begyndt. Jeg elsker at den har nogle overraskende vendinger som foreksempel, at man tror man vil finde en warlock ved navn Regnor Fiels, men man finder i stedet magnus bane, som er Alecs kæreste. Jeg syntes det er godt at Calry og Jace alligevel ikke er søskende. Jeg kunne blive ved i alt evighed med at fortælle om alt hvad jeg elsker ved denne her bog. Men jeg tror jeg vil stoppe her og sige, at hvis du kan lide spænding og kærlighed skal du læse den her bog.
 • tirsdag 24. juli 2012 - kl. 14:54
  starstarstarstarstar
  Jeg synes den er super underholende. Vild god og faktisk havde hele min familie allerede læst den, da jeg skulle læse den.
  Jeg vil helt klart anbefale den for andre der kunne tænke sig at læse en sjov og underholdende bog med lidt romantik.
 • søndag 22. juli 2012 - kl. 17:55
  starstarstarstarstar
  Bogen er meget godt skrevet og er inlevende. Den er rigtigt spændende og når man først går i gang med at læse kan man ikke holde op.
  Bogen handler om: Clary og hendes bror Jace, eller de tror de er søskende. Med Valentine som far. Valentine er igang med at forberede et slag mod Alicante, Idrids hovedstad. Jace og familien Lightwood skal til Alicante, rigtigt skulle Clary med men Jace holdt hende tilbage. De tog en portal men blev angrebet af fortabte så Jace var nødt til at tager vampyren Simon med. Clarys bedste ven.
  Clary bliver sur over at Jace ikke fik hende med til Alicante så hun tager selv derovrer ved hjælp af hendes specielle evner til at bruge runemagi.
 • søndag 8. juli 2012 - kl. 19:47
  starstarstarstarstar
  Elsker den!!!
  Den er så god at man ikke kan ligge den fra sig.
  Jeg har læst den hele dagen fra morgen til aften i to dage kun afbrudt af måltiderne. Den kan stærkt anbefales til alle der elsker fantasy og romantik (men husk at læse nr.1 først Den tavse by). Den er sindsyg spændene og det er ikke sådan at der kommer steder i bogen vor man tænker "ejj den er da lidt kedelig" eller "den gider jeg da ikke læse."

  Sååååå god!!!!!!!
 • fredag 1. juli 2011 - kl. 17:46
  starstarstarstarstar
  Englens By handler om pigen Clary og hendes bror Jace. Englens By er tredje bind i serien om Dødens Instrumenter. Clary og Jaces far, Valentine, har samlet sig en kæmpe hær af dæmoner, og med dem angriber han skyggejægernes by Alicante. Byens beboere bliver så tvunget til at alliere sig med de underjordiske (vampyrer, varulve mm.) for at kunne overleve, og samtidig må Clary og Jace på hver deres måde forsøge at bekæmpe det onde. Clary med sin runemagi, og Jace med sine overtrufne kampteknikker, og samtidig bliver de viklet ind i en masse mysterier om deres fortid.

  Det er en fuldstændig fantastisk bog. Der går ikke et øjeblik, hvor man ikke er fanget. Bogen er både spændene og også lidt romantisk. Hver gang man tror, at der er faldet lidt ro over tingene, sker der et eller andet, som sætter gang i det hele igen. Og hver gang man tror, at man kender en person fuldt ud, så viser det sig, at personen slet ikke er, hvad den giver sig ud for. Til sidst viser det sig også, at Jace slet ikke er Clarys bror alligevel, som man har troet gennem alle de andre bøger. Det er en fuldstændig fantastisk bog, som fanger dig fuldstændig. Jeg kan slet ikke vente på at læse de sidste bøger. De kan HELT klart anbefales!
Andre der har lånt
Af samme forfatter
De fortabte sjæles by Cassandra Clare Dæmonernes by Cassandra Clare Urværksprinsessen Cassandra Clare De faldne engles by - De faldne engles by - Dødens instrumenter ; 4. bog Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare
Nyeste nyt om bøger
 • Jeg vil også danse De andre i Alvas klasse må gå til dans, men mor siger at de ikke har råd.Alva må blive hjemme og det er hun ked af.Hvordan lærer man at danse når det er for dyrt at gå på d... Læs mere
 • Bomben Der er en bombe på skolen og alle børnene skynder sig ud.Jette opdager at Lise mangler og løber ind i skolen igen.Hvor er Lise?!Bogen er lige udkommet. Læs mere