book

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra Clare

Fantasy. Valentine henter sin dæmonhær til Idris og Skyggejægerne må kæmpe for deres liv, men de er for få og vil tabe kampen, hvis ikke de overvinder gammelt had og allierer sig med de underjordiske. Samtidigt opdager Clary noget om sin fortid, der vil ændre hendes forhold til Jace for altid!

Englens by - Dødens instrumenter 3. bog

Cassandra ClareHvad synes de andre?
 • tirsdag 15. juli 2014 - kl. 22:17
  starstarstarstarstar
  Det er svært at finde bøger, hvor du føler at du er hovedpersonen, Englens By er en af de få.

  Clary ved nu hvordan hun kan vække sin mor, Jace prøver at forhindre hende i selv at få kuren, han vil ikke have hun bliver skadet.
  Valentine har de to af dødens instrumenter, det tredje gemmer sig i Idris, skyggejægernes land, hvor opskriften på kuren mod Clarys mors koma befinder sig.
  Jace narrer Clary, og tager til Idris uden hende, i et desperat forsøg, skaber Clary en portal-rune og skaffer sig adgang til Idris.
  Da Clary finder Jace, opdager hun at da de tog af sted uden hende, blev de angrebet, og tog hendes bedste ven, vampyren Simon, med til Idris, hvor han nu er blevet fanget.
  Oveni det flipper Jace ud på Clary, på en voldsom måde, der tvinger Clary til at finde sig en allieret i den flotte Sebastian.
  Skygger lurer, og snart er alt vent på hovedet.

  Englens By er en af de teenage bøger der rent faktisk har kvaliteter, også har en urealistisk verden, den skal elskes for det den er.

 • mandag 23. juni 2014 - kl. 19:58
  starstarstarstarstar
  Som alle andre bøger i Mortal Instruments serien, så elsker jeg også denne. Fantastisk bog!
 • lørdag 29. juni 2013 - kl. 14:14
  starstarstarstarstar
  Jeg syntes bogen er super god, der er kærlighed og spænding med i den. Hvilket gør at man næsten ikke kan slippe den når man først er begyndt. Jeg elsker at den har nogle overraskende vendinger som foreksempel, at man tror man vil finde en warlock ved navn Regnor Fiels, men man finder i stedet magnus bane, som er Alecs kæreste. Jeg syntes det er godt at Calry og Jace alligevel ikke er søskende. Jeg kunne blive ved i alt evighed med at fortælle om alt hvad jeg elsker ved denne her bog. Men jeg tror jeg vil stoppe her og sige, at hvis du kan lide spænding og kærlighed skal du læse den her bog.
 • tirsdag 24. juli 2012 - kl. 14:54
  starstarstarstarstar
  Jeg synes den er super underholende. Vild god og faktisk havde hele min familie allerede læst den, da jeg skulle læse den.
  Jeg vil helt klart anbefale den for andre der kunne tænke sig at læse en sjov og underholdende bog med lidt romantik.
 • søndag 22. juli 2012 - kl. 17:55
  starstarstarstarstar
  Bogen er meget godt skrevet og er inlevende. Den er rigtigt spændende og når man først går i gang med at læse kan man ikke holde op.
  Bogen handler om: Clary og hendes bror Jace, eller de tror de er søskende. Med Valentine som far. Valentine er igang med at forberede et slag mod Alicante, Idrids hovedstad. Jace og familien Lightwood skal til Alicante, rigtigt skulle Clary med men Jace holdt hende tilbage. De tog en portal men blev angrebet af fortabte så Jace var nødt til at tager vampyren Simon med. Clarys bedste ven.
  Clary bliver sur over at Jace ikke fik hende med til Alicante så hun tager selv derovrer ved hjælp af hendes specielle evner til at bruge runemagi.
< Forrige1·2Næste >
Andre der har lånt
Af samme forfatter
De fortabte sjæles by Cassandra Clare Dæmonernes by Cassandra Clare Urværksprinsessen Cassandra Clare De faldne engles by - De faldne engles by - Dødens instrumenter ; 4. bog Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare Urværksenglen Cassandra Clare
Nyeste nyt om bøger
 • B.I.T.Z. Som besat De fire B.I.T.Z. piger fusker med ånden i glasset.Desværre bliver Tove besat af en gammel dame, der var frihedskæmper under 2. Verdenskrig.Heldigvis er der temauge på skole om ... Læs mere
 • Bronzedolken 3 på vej 3. bind af Michelle Pavers serie Bronzedolken hedder Falkens øje.
  Forlaget skriver:
  Eventyret begynder for 3500 år siden …Hylas er flygtet fra Thalakrea efter det...
  Læs mere
 • The Oh my Godz 1 - Hjertestop
  Forlaget skriver:
  Hjertestop er første bog i Kirsten Sonne Harilds serie THE OH MY GODZ om 4 piger, som spiller i band sammen. Serien kan læses af børn fra 10 år...
  Læs mere