game

Lego Batman 2 - DC super heroes - Lego Batman 2 - DC super heroes

Warner Bros. Interactive Entertainment

Adventurespil. Lex Luthor, Jokeren og de andre skurke fra Gotham City er ude efter Batman. Han og den trofaste følgesvend Robin slår sig sammen med DC-heltene Superman og Wonderwoman etc. for at redde Gotham City fra ondskaben. Saml guldklodser, løs gåder og bekæmp skurkene!
Barcelona spiller FIFA 15
Se en video hvor otte spillere fra FC Barcelona deler sig i to hold og spiller en lille FIFA 15-turnering. Hold 1 består af Messi, Neymar, Daniel Alves og Munir, mod Rakitic, Alba, Piqué og Bartra på hold 2. Hvem af dem vinder?
Lån et spil fodbold på biblioteket
2014 FIFA World Cup Brazil EA FIFA 14 EA PES 2013 - pro evolution soccer Konami Digital Entertainment FIFA street - FIFA street - EA sports EA
Det hemmelige bibliotek
Det hemmelige bibliotek
Spil Det hemmelige bibliotek på din smartphone eller iPad Mini. Brug Palles Gavebod og dit lokale biblioteks bøger og søgeside til løse missionerne i spillet.
Quiz om spil
Sidste nye spil på biblioteket!
Just dance 2014 Ubisoft
Trials fusion Ubisoft
NHL 15 EA
Zumba kids 505 Games
Spil Minecraft i Palleland
Palleland
Find Palleland på Minecraft serveradressen: 91.250.86.231 Bemærk! Vi bruger version 1.6.4
Julequiz i Palleland
Lørdag d. 20. december kl. 20 er det tid til en hurtig julequiz. En af dem der bliver admin i det nye år har lavet den til jer. Kom og mød hende. Som altid er der Minecraft t-shirts som præmier.
Julebyg i Palleland
Fra lørdag d. 6. december julehygger vi og bygger en julelandsby og en kæmpemæssig julemand ved det store juletræ. Der bygges hele december. OBS. Der er ikke nogen konkurrencer d. 13. og 20. december. Vi bygger på julebyen hele december.
Juleaften i Palleland
Ligesom sidste år holder vi juleaften i Palleland, kl. 12. Altså ved middagstid. Vi fylder chatten med julesange, bygger juleting og danser om juletræet. Der er naturligvis julegaver til alle der kommer på
Se nyeste nyt i Palleland
Kort over Palleland
Her kan du se et kort over Palleland. Kortet bliver opdateret hver nat, så du kan se de nyeste bygninger i Palleland.
Se Andreas video om Palleland
Andreas har lavet en rigtig flot video om Palleland.
Se film om fremtidens skole
Kort over Palleland
29 skoler byggede i Minecraft en hel skoledag.