game

Angry birds trilogy

Activision

Minispil. Hovedbrudsspil. Tyvagtige grise har stjålet fuglenes æg! Brug en slangebøsse og fuglenes særlige egenskaber, og smadr grisenes forsvarsværker! Prøv udfordringerne i de mange hundrede baner fra det originale spil samt de efterfølgende "Seasons" og "Rio". Du skal bruge Wii-controlleren til at guide fuglene hen til det rette mål, som kan få grisenes bygninger til at styrte sammen
Se nyeste nyt i Palleland
Kort over Palleland
Her kan du se et kort over Palleland. Kortet bliver opdateret hver nat, så du kan se de nyeste bygninger i Palleland.
Det hemmelige bibliotek
Det hemmelige bibliotek
Spil Det hemmelige bibliotek på din smartphone eller iPad Mini. Brug Palles Gavebod og dit lokale biblioteks bøger og søgeside til løse missionerne i spillet.
Sidste nye spil på biblioteket!
Little big planet 3
The Lego movie - videogame Warner Bros. Interactive Entertainment
Farming simulator 15 Focus Home Interactive
Just dance 2015 Ubisoft
Find Palleland i Minecraft
Palleland
Find Palleland på Minecraft serveradressen: 91.250.86.231 Bemærk! Vælg version 1.6.4.
Slotte i sandet
Lørdag d. 18.7. har I 1 time til at bygge et kæmpe sandslot i på stranden. Vi giver jer en grund at bygge på samt alle de sand, sandstens blokke og fakler, som I vil have. Intet andet må bruges. Held og lykke!
18/7-9/8: Byg nyt sommerland
Det gamle sommerland er fedt, men lad os fejre, at det er blevet sommer og bygge et nyt. Vi finder et stort område og bygger sammen. Tingene bliver låst efterhånden som de bliver færdige, så bare byg løs. Det er ikke en konkurrence, men sommerhygge.
Skift af spillernavn i Palleland
Du mister adgangen til dine grunde ved skift af spillernavn. INDEN du skifter, skal du skrive det til os. Vi kan hjælpe dig med at få dem igen. Ting på din person vil også forsvinde, dem kan vi ikke give igen.
Kom til Palleland
Sådan kommer du ind i Minecraftserveren ”Palleland”
Byg en fødselsdagskage
Lørdag d. 1. august bliver Palleland 2 år, og det skal naturligvis fejres. I får nogle grunde af os og herefter kun 30 minutter til at bygge en kage med 2 lys i. Der er minecraft t-shirt til vinderen som altid. – Og måske en lille gave til alle.