game

SimCity creator Wii

Geneva EA

Simulationsspil. By-simulation. Du er by-designer og borgmester! Skab din yndlingsby fra bunden. Se den udvikle sig og sørg for, at din befolkning har de bygninger, veje og forlystelser som gør at de føler sig tilfredse. Og sørg for, at dit katastrofeberedskab er i orden, hvis nu en godzilla skulle lægge vejen forbi. Deltag også i online-konkurrencer om den bedste by!
Se de andres flotte Minecraft-videoer
Sidste nye spil på biblioteket!
Angry birds trilogy Activision
Lego Marvel super heroes Warner Bros. Entertainment
Just dance 2014 Ubisoft
Need for speed - rivals EA
Spil Minecraft i Palleland
Project Cars
Project Cars er det indtil nu mest realistiske racerspil der er set. Hvis du vil fornemme hvordan det er at være bag rattet sammen med Kevin Magnussen , så er dette spil lige noget for dig.
Det hemmelige bibliotek
Det hemmelige bibliotek
Spil Det hemmelige bibliotek på din smartphone eller iPad Mini. Brug Palles Gavebod og dit lokale biblioteks bøger og søgeside til løse missionerne i spillet.
Grand Prix
Fra lørdag d. 19/4 til d. 10/5 kan du være med til at bygge Melodi Grand Prix i Palleland. Det skal være STORT! Der vil være portal til byggestedet.
Lotteri
Så er det nu du kan deltage i det store Palle Lotteri. Du kan købe lodsedler hos vores admins med guld, diamanter og emeralder. Vinderne i lotteriet findes lørdag d. 10/5. Alle har en chance for at vinde!
Lego - Hobbitten på spil.
Lego kommer snart med Hobbitten-spil. Prøv en forsmag på Legos hjemmeside.
Uphill Rush
Uphill Rush
Prøv at gennemføre et ræs op over bakkerne på flere forskellige køretøjer og skateboards.